Dyer Dhe Dritare (page 12)

Dyer Dhe Dritare

 • Placeholder

  Shehu Vbh

  ShtetiKosovë
  QytetiDrenas
  RajoniParku Industrial ( Biznesit ) Në Drenas
  Rruga Nr.Rruga E Pejës M9
  Si të Shkoj?
 • Vali Roleta

  ShtetiKosovë
  QytetiIstog
  RajoniLagjja Uçk
  Rruga Nr.Magjistralja Gjurakoc - Istog ( R104 )
  Si të Shkoj?